traning_header

Träning

Här finner du varken idrott eller fitness som du är van vid. Ändå är det träning som kan vara riktigt utmanande både för motionärer samt elitidrottare och visst är den rolig.
Vi har samlat de allra trendigaste och hälsosammaste tränings- och motionsalternativen till rimliga priser. Bland annat vardags- och funktionell träning med fokus på variation och rörelseglädje, cirkelträning, HIIT och Tabataintervaller, kettlebells, pilatesbollar, TRX-slyng, gummibandsträning samt övningar med din egen eller din partners kroppsvikt.

Alla träningsformer här är baserade på ett holistiskt och naturligt sätt att träna.

Det betyder att inga förkunskaper krävs. Inga maskiner – inga förutbestämda rörelser. Fokus på nyfikenhet och utmaning som utvecklar och skapar glädje. Du tränar enkelt, mjukt och samtidigt utmanande, var och närsomhelst. Alla övningar har modifikationer och är individuellt anpassade både ergonomiskt och effektmässigt.

Välj Personlig Träning (PT), Personlig träning för två (PT Duo) eller gruppträning i små grupper.

Personlig Träning (PT)

Det ska vara enkelt och roligt att träna. Vi gör vårt bästa för att du ska se resultat i spegeln. Du blir positivt överraskad över hur bra det känns i kroppen efter varje besök hos oss. Med våra noggrant utvalda, individanpassade, funktionella, säkra och roliga övningar bygger du din drömkropp och får självkänsla och välbefinnande på köpet! Vi lär dig utföra övningar på ett ergonomiskt sätt, med enkla medel som du kan använda hemma, på kontoret eller var som helst. Du väljer själv om du vill ha träning i vår träningsstudio eller ute. Vi visar tekniken, assisterar, samt lär dig lyssna till din kropp. Nu finns det inga ursäkter längre. Aldrig mer behöver du glömma handduken eller vattenflaskan. Slipp långa bindningstider och dyra startavgifter.

Vad ingår i priset?

• Personlig träning 60 min hel- eller delkropp
• Fokus på ditt välbefinnande
• Assisterande stretching
• Hemläxa (frivilligt)
• Uppföljning via telefon, sms, mail (frivilligt)
• Hälsotips

PT Duo – Personlig Träning för två

Du kan välja att träna dubbelt så roligt och effektivt med din träningskompis. Ni behöver varken ha samma träningsnivå eller mål, vi kombinerar duoträningen så att det passar er båda två. Vi kör endast de bästa individanpassade övningarna där du använder dig av en träningskompis eller din egen kroppsvikt som belastning och motstånd. Vi kan inkludera övningar med TRX, kettlebells, pilatesbollar, gummiband och andra redskap om så önskas. Ni väljer själva om ni vill ha träningen i vår träningsstudio eller ute. Den främsta fördelen att träna i par är att man kan göra det extra tungt och utmanande, men kan även hjälpa varandra. Vi visar tekniken, assisterar och motiverar.

Vad ingår i priset?

• Personlig duoträning 60 minuter
• Fokus på ert välmående
• Assisterande stretchning
• Uppföljning via telefon, sms, mejl
• Hälsotips

Träning i små grupper

Träning i små grupper om 3-5 personer. Helkropp intensiv 45 minuter.
Vårt koncept – du behöver inte betala dyrt eller banta för att ha snygg och frisk kropp eller för att uppleva träningsglädje. Alla är varmt välkomna och det krävs inga förkunskaper. Har du ingen träningskompis så ser vi till att du får en på plats. Vi kommer att köra 30-45 minuters pass (beroende på hur mycket tid eller ork ni har). Alla övningar är säkra, roliga, individ- och väderanpassade. Vi brukar köra träningen ute. Det finns också möjlighet att köra passet inne i studion (vid dålig väderlek) om gruppen inte är mer än 5 personer plus PT. Träningen bygger på att först hjälpa varandra, sen kämpa mot varandra och sist pusha varandra att ge allt i fysövningen. Passar alla som vill veta hur man tränar med sin egen samt kompisens kropp som vikt- och/eller träningsredskap.