sommar

Träning i små grupper!

Oavsett om du vill fortsätta utveckla din fysik eller om du är nybörjare och vill komma igång – här finns träning i små grupper för dig! Efter en månads träning hos oss är du betydligt starkare och smidigare än du är idag! Att träna med oss på Ayurvilla ger en ultimat kombination av effektiva, individanpassade övningar med fokus på mage, höfter, rumpa och lår.

Träningen bygger på att lära in grundövningar, deras modifikationer samt tekniker. Vi kör oftast med egen kroppsvikt, lätta kettlebells, och hantlar. Ibland med viktmanschetter, pilatesbollar och TRX-slingor. En del övningar bygger på att först hjälpa varandra, sen kämpa mot varandra och sist motivera varandra att ge allt i fysövningarna. Självklart är alla övningar individuellt anpassade både ergonomiskt och resultatmässigt.

När startar kursen?
Kursen startar i början av varje månad.
Vi tränar på tisdagar och torsdagar kl.18:00 samt lördagar kl 10:30.

Vad kostar det?
13 ggr x 55 min 1250 :-

Vem håller i kursen?
Kursledare är Konstantin Makshanin. Konstantin är certifierad gruppträningsinstruktör, massageterapeut samt yogamassör och arbetar på Ayurvilla. Han har spetskompetens inom träning i små grupper samt träning för par.

Frågor?
Mer information via tel 073-628 31 49 eller via mail på ayurvilla@ayurvilla.se.

VÄLKOMNA!

1 Comment

  1. Jelena says:

    Vad bra! Då kommer jag!