Hej!

 

Vi heter Oxana och Konstantin och det är vi som driver Ayurvilla — ett familjeföretag i Huddinge — södra Stockholm. Vi har gjort vår livsstil till ett yrke!

Vår kunskap och erfarenhet baseras på ett urgammalt hälsosystem från Indien — Ayurveda. Idag definieras Ayurveda som ett naturligt sätt att nå balans i livet, befrias från sjukdomar och stärka sitt välbefinnande. Vi har genomgått gedigna svenska och internationella utbildningar på bland annat Axelsons, Skandinaviska Ayurveda Akademin, Stanford University med flera (se nedan). Vårt mål är att ständigt utvecklas vidare inom motion och wellness.

Hos oss kan du få hälso- och kostrådgivning samt individanpassade terapiprogram som kombinerar kost, motion och avslappning. Våra program hjälper dig att effektivt lindra och förebygga sjukdomar, reglera vikt, hantera stress och nå en balanserad livstil.

Eftersom vi inte hyr några dyra lokaler kan vi alltid garantera bra priser för våra tjänster. Vi tar ansvar för våra kunder, våra rekommendationer och miljön samt har alltid som målsättning att leverera ett brett utbud av högkvalitativa hälsosamma alternativ både för dig och dina familjemedlemmar.

Hos oss kan du få en hälsosammare livsstil och vi visar dig vägen till ett friskare, gladare och lyckligare liv!

Välkommen!

/Oxana och Konstantin

Konstantins Wellness- och Hälsokompetens:

 • Diplom i Yogamassage — ett diplom godkänt av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Lärare — Vandana Jain och Johan Westman (Axelsons Gymnastiska Institut).
 • Licens inom Personlig träning med inriktning hälsa, prestation och manuell behandling.
 • Licens inom Massage via Branschrådet för hälsa.
 • Licens inom Kostrådgivning via Branschrådet för hälsa.
 • Diplom i Ayurvedisk Massage — ett diplom godkänt av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Lärare — Johan Ljungsberg (Skandinaviska Ayurveda Akademin).
 • Diplom i Aromaterapi. Lärare — Johan Ljungsberg och Dr Vinay Vora (Skandinaviska Ayurveda Akademin)
 • Utbildning inom Pairtraining (Musama AB).
 • Licens inom Gruppträning (Lesmills International).
 • Grundutbildning inom Qigong – godkänt av Master Suy Mintan (Chinese Zhong Yuan Association).
 • Rankning 2 inom Kettlebells.

«Vi måste alla hitta det vi brinner för. Jag insåg det inte då, men det visade sig att få sparken från ett IT-företag för några år sedan var det bästa som kunde hända mig. Samtidigt blev min sambo Oxanas redan opererade diskbråck i ryggen allt sämre. Smärtan kom tillbaka oavsett hur hon än försökte följa de råd som landstinget gav.

Oxana reste till Indien för att testa en ayurvedisk rehabilitering i Indien: tre veckor med daglig massage, yoga och detox. Hon kom tillbaka till Sverige så gott som återställd. Vi blev båda så fascinerade av alla positiva hälsoförändringar som det urgamla hälsosystemet kan leda till så att bestämde vi oss för att utbilda oss till specialister inom Ayurveda. Oxana som hälsokonsult/yogalärare och jag som massageterapeut.

Redan under utbildningen fick jag positiv feedback både från andra studenter men också lärare som sa att jag har fått ”gåvan att kunna ge massage”, att ”det sitter i mina händer” och att jag ”masserar med hjärtat”. Jag insåg då att det var dags att byta spår och satsa på det jag verkligen kan och som också gör andra människor friska och glada på riktigt. Det jag arbetar med nu har befriat mig och lett mig in på vägen till en av de mest kreativa perioderna i mitt liv.

Oavsett om du tar en behandling eller ett träningspass hos mig så är du alltid prio ett och jag vill att du skall känna dig välkommen, trygg och respekterad. För mig är lyhördhet viktigt och jag är noga med att individanpassa alla övningar och behandlingar för bästa resultat.»

— Konstantin Makshanin

Oxanas Wellness- och Hälsokompetens:

 • Diplom i Hälsorådgivning — ett yrkesdiplom godkänt av Johan Ljungsberg och Dr Vinay Vora (Skandinaviska Ayurveda Akademin).
 • Certifikat inom Hälsorådgivning — godkänt av Johan Ljungsberg och Dr Vinay Vora (Skandinaviska Ayurveda Akademin).
 • Utbildning inom Child Nutrition and Cooking (Stanford University).
 • Utbildning inom Vital Signs: Understanding What The Body Is Telling Us (University of Pennsylvania).
 • Utbildning inom Meditationstekniker (Skandinaviska Ayurveda Akademin)
 • Diplom inom Barnyoga, Familjeyoga och Massagetekniker — godkänt av Angelica Henriksson (Barnyoga.com).
 • Grundutbildning inom Qigong – godkänt av Suy Mintan (Chinese Zhong Yuan Association).
 • Utbildning inom Introduction to Food and Health (Stanford University).