Master class i massage!


Nu har vi möjlighet att erbjuda parutbildning inom massage för hemmabruk.

Jag som undervisar er i denna master class tror starkt på massagens betydelse i vardagen. Det är också min övertygelse att alla kan lära sig att massera och att vi kan använda massage i alla situationer i våra hektiska liv. Nya studier visar att människor blir allt mer stressade, vilket gör det nödvändigt med dagligen läkande beröring. Beröring genom massage är också ett fantastiskt sätt att kommunicera med dem du lever tillsammans med.

Hos mig lär ni er hur ni kan använda massage för att visa att ni bryr er om varandra, visa tillgivenhet, respekt och kärlek. Ni får förslag och tips på massagetekniker som är enkla, sköna att uppleva och som kan användas vid nästan alla tillfällen: under långflygningar, i badrummet, i sovrummet, vid skrivbordet eller på stranden. Tekniken är så pass enkel att ni aldrig kommer att glömma hur man ger en massage även om ni inte praktiserar det så ofta - detta tack vare en manual som ingår, med enkla och tydliga anvisningar steg-för-steg. Varje grepp illustreras med en eller flera bilder och beskrivs utförligt i text.

Efter att ni har genomgått kursen kan ni erbjuda en massage som ger avslappning och välbefinnande på ett sätt som ingen icke-berörande terapi kan göra. Och förresten - det är en lika givande upplevelse att ge massage som att ta emot.

Vänta inte till semestern! Boka in de 2,5 väl investerade timmarna som ökar er livskvalitet samt hjälper till att få förhållandet att växa och fördjupas.

Kursinnehåll
• Den ayurvediska massagens grundgrepp för hemmabruk
• Grunderna för en bra behandling
• Kunskap hur en massage anpassas efter olika behov
• Avspänning

Pris för 2,5 timmar
1 950 kr. Manualer samt 100 ml massageolja ingår.

Obs! Endast 1 par/ kurs

Kursledare är Konstantin Makshanin. Konstantin är certifierad massageterapeut och arbetar på Ayurvilla.

Vid intresse kontakta Konstantin på tel 073-628 31 49 eller via mail på ayurvilla@ayurvilla.se så kommer vi överens om tid och datum då ni önskar anordna massagekurs för dig och din partner.

VARMT VÄLKOMNA!

Комментарии закрыты.