Hälsokonsultation

Inga allmänna råd fungerar lika bra för alla. Därför behöver varje person undersökas och behandlas individuellt för att uppnå bästa resultat. Som undersökningsmetod använder vi pulsdiagnostik, tungdiagnostik och vid behov tittar vi även på naglar, hy, ögon med flera. Personliga samtal används också för att få en fullständig bild av ditt hälsotillstånd. Sedan förbereder vi en lista på rekommendationer som passar ditt nuvarande tillstånd. Du får hem en lista på passande och opassande produkter, yogapositioner, andningsövningar, behandlingar och kosttillskott som behövs för att komma i balans.

Hur vet du att du behöver besöka oss?

Även om du är frisk och mår bra, är det bra att veta vad du har för dominerande kroppstyp (dosha) och anpassa ditt livsstil till detta för att förebygga obalanser och sjukdomar i framtiden. Speciellt rekommenderar vi att du bokar en hälsokonsultation om:

— du känner att det är dags att göra något åt dina hälsoproblem som du inte hittar orsaken till
— du inte kan gå upp eller ner i vikt trots alla försök och dieter
— du känner dig stressad och sliten utan några synliga skäl
— du är trött på att äta medicin för varje symptom som uppstår
— du vill börja leva en hälsosammare livsstil
— du är nyfiken hur är det att leva på ett ayurvediskt sätt

Första hälsorådgivningen tar ungefär 90 minuter. Undvik att äta eller dricka kaffe, svart te eller energidryck minst 1,5 timme innan besöket.

OBS! Ditt hälsotillstånd förändras hela tiden. Därför rekommenderar vi att du planerar ett återbesök inom ungefär 30-60 dagar efter ditt första besök för att se vad som har ändrats i ditt tillstånd och för att justera rekommendationerna.