Detoxprogram

De flesta av oss tar hand om sina lägenheter och bilar mer än om sin egen kropp. I yogan står det att kroppen ska ses som ett tempel för själen och därför ska hållas ren och välfungerande. Vi behöver alla göra en storstädning inte bara på utsidan men också på insidan av våra kroppar. Detta gör man en eller två gånger om året med hjälp av detox eller kroppsrensning.

Det gäller dock att inte välja vilken detox som helst. Vi har olika kroppstyper (dosha) och en detox som passar en person med stark matsmältning och hög värmekänsla i kroppen kan till och med vara farlig för en annan som smälter mat långsamt och lagrar vikt lätt. Längden på vald detox ska också väljas individuellt och beroende på ditt hälsotillstånd och dina möjligheter.

För att välja rätt, börjar vi med en kortare hälsokonsultation. Sedan bestämmer vi längden, formen och anpassar detoxprogrammet till din livsstil. Om du inte har detoxat tidigare, finns det oftast ett behov för lite djupare och längre rensning första gången och kortare och lättare om man upprepar efter 6-12 månader.

Eventuellt får du också rekommendationer för träning, behandlingar och matvanor som ska följa detoxprogrammet för att behålla effekten så långt som möjligt om så önskas och behövs.

Vad ingår i priset:

— En hälsokonsultation på 60 minuter
— Detoxprogrammet som består av förberedelsefasen, aktiva detoxfasen och post-detoxfasen.
— Rekommendationer och tips på att behålla detoxeffekten
— Ett recepthäfte anpassat för din kroppstyp.